skip to Main Content

Betonipumppaus Laatikainen – vaatimattomista lähtökohdista alan tunnetuimpien joukkoon 

 

Betonipumppaus Laatikaisen tarina alkoi 1997 rakennusalan noususuhdanteen siivittämänäSeppo Laatikainen päätti jättää paikallisen paalutehtaan pölyiset hommat taakseen ja hypä pumppuauton rattiin perustaen Betonipumppaus Laatikainen Oy:n. 

Betoninpumppausta joustavalla, asiakaslähtökohtaisella asenteella ehti karttua vuoteen 2004 asti, kunnes kahden vanhan ystävän tiet yhdistyivät Sepon palkatessa Juuso Siitosen toisen betonipumppuauton rattiin. 

Juuso lunasti lupaukset työtä pelkäämättömästä asenteestaan ja osoitti nopeasti arvonsa Sepolle ja yhtiölle. Toiminnan tasaisesti kasvaessa vuonna 2007 Juusolle tarjoutui mahdollisuus tulla yhtiön osakkaaksi, mitä ei kahta kertaa mietitty.

Betonipumppaus Laatikaisen arvot – luotettavuus, tavoitettavuus, asiantuntevuus, asiakaslähtöinen palvelu ja joustavuus – ovat kasvumme syy ja seuraus! Asiakkaiden tarpeista ja toiveista toiminta kasvoi niin kaluston kuin työntekijöiden osalta betonin pumppauksesta betonin kuljetukseen. Tämän jälkeen palveluiden piiriin otettiin betonilattiaurakointi ja betonivaluihin liittyvät esivalmistelutyöt. Sittemmin seurasi aika laajentaa toimintaamme tukemaan sauma- ja tornipumppaus sekä maarakennuspalvelut. 

Betonipumppaus Laatikainen työllistää nyt lähes 50 henkilöä. Toimitilamme ovat aina sijainneet rakennusmarkkinoita ajatellen keskeisellä paikalla, Karhunkorven teollisuusalueella Nurmijärvellä. 

2020 Betonipumppaus Laatikaisesta on muodostettu BPL Group. Betonipumppaus Laatikaisen alla toimivat nyt tytäryhtiöt Betoni Laatikainen Oy, Lattia Laatikainen Oy ja Laatikainen Infra Oy. Yhtiöt vastaavat omista työntekijöistään, palveluistaan ja tuotteistaan. Palveluiden ja tuotteiden yhtiöittäminen mahdollistaa totuttuun tapaan joustavan, asiakaslähtökohtaisen sekä tavoitettavissa olevat palvelut, mihin asiakkaamme ovat tottuneet. Isommat hankkeet ja urakat hoidetaan kuten aikaisemminkin suoraan Betonipumppaus Laatikaisen kautta.  Muutos takaa sen, että tulevaisuudessa voimme olla kehityksessä mukana ja vastata huutoon kehittämällä toimintaamme asiakkaiden tarpeita entistäkin paremmin palvelevaksi. Mikään ei myöskään estä toimimasta yhä laajemmalla sektorilla tulevaisuudessa.  

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan kaikenkokoiset betonivalut.  

Samasta tilausnumerosta saat betonin, kuljetuksen, pumppauksen ja ammattitaitoiset valumiehet. Vaihtoehtoisesti mitä tahansa näistä palveluista myydään myös yhdessä ja erikseen. 

Kalustomme koostuu pienehköstä kouruautosta aina 62-metriseen betonipumppuautoon asti. 

Back To Top