skip to Main Content

Betonipumppausta koko Suomen alueella

Hoidamme betonipumppaukset ja -valutyöt joustavasti, kelloon katsomatta

Betonipumppaus Laatikaisella olemme aina paikalla sovitusti ja pystymme tarpeen vaatiessa toimimaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Tarjoamme betonipumppausta ja betonivalutöitä kaikenkokoisille työmaille. Toimipisteemme sijaitsevat Nurmijärvellä, Tampereella sekä Jyväskylässä. Näistä käsin toimimme aktiivisesti Eteläisessä Suomessa aina Hangosta Ouluun. Tarvittaessa palvelemme myös Pohjoisessa Suomessa.

Ammattitaitoinen henkilöstö ja järeä kalusto

Käytössämme on ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi laadukas betonipumppauskalusto, joka koostuu 31–62 metrisistä pumppuautoista, 32–33 metrisellä puomilla varustetuista kuljetuspumppuautoista sekä betoninkuljetusautoista.

BPL vastaa mielellään kaikkiin betonirakentamiseen liittyviin kysymyksiin. Palvelemme asiakkaita monipuolisesti yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme avulla.

Kun tarvitset ammattitaitoista ja kokenutta yritystä tekemään betonipumppauksia ja -valutöitä, ota yhteyttä Betonipumppaus Laatikaiseen!

Sauma- ja tornipumppaus

Kalustoomme kuuluu lisäksi kaksi pystysaumapumppua. Pumput siirtyvät työmaalle näppärästi peräkärryssä. Tornipumppu on järjestelmä, joka on tarkoitettu erittäin korkeisiin rakennuksiin ja työkohteisiin. Pumppausta hoidetaan 32 metrisellä puomilla varustetuilla tornipumpuilla.

Tilaukset joustavasti, lähes 24/7 päivystyksellä.

Sauma- ja tornipumppaus

Kalustostamme löytyy myös kaksi pystysaumapumppua. Pumput siirtyvät työmaalle näppärästi peräkärryssä. Tornipumppu on järjestelmä, joka on tarkoitettu varsinkin erittäin korkeisiin rakennuksiin ja työkohteisiin. Pumppausta hoidetaan 32 m puomilla varustetuilla tornipumpuilla.

Tilaukset joustavasti, lähes 24/7 päivystyksellä.

Back To Top