skip to Main Content

Betonipumppausta Etelä-Suomessa – ja tilauksesta ympäri Suomen

Teemme töitä joustavasti kelloon katsomatta

Laatikaisella töitä tehdään asiakkaan toiveen mukaisesti. Olemme aina paikalla sovitusti ja pystymme tarpeen tullen työskentelemään lyhyelläkin varoitusajalla.

Tarjoamme betonipumppausta ja betonivalutöitä kaikenkokoisille työmaille eteläisessä Suomessa, mutta tarvittaessa tulemme kauemmaksikin. Vahvaa aluettamme ovat myös Pirkanmaa, Satakunta sekä Häme. Tarvittaessa palvelemme koko Suomessa.

Yrityksellämme on aina ollut tapana antaa vastaus kaikkiin betonirakentamiseen liittyviin kysymyksiin. Mikäli emme itse pysty antamaan asiakkaalle hänen kaipaamaansa palvelua, olemme sen pyrkineet järjestämään laajaksi muodostuneen yhteistyökumppaniverkostomme avulla.

Betoninpumppauskalustomme koostuu 31–62-metrisistä pumppuautoista, 32–33-metrisellä puomilla varustetuista kuljetuspumppuautoista sekä betoninkuljetusautoista.

Kun etsit ammattitaitoista ja kokenutta yritystä tekemään betonipumppauksia, ota yhteyttä Betonipumppaus Laatikaiseen!

Sauma- ja tornipumppaus

Kalustostamme löytyy myös kaksi pystysaumapumppua. Pumput siirtyvät työmaalle näppärästi peräkärryssä. Tornipumppu on järjestelmä, joka on tarkoitettu varsinkin erittäin korkeisiin rakennuksiin ja työkohteisiin. Pumppausta hoidetaan 32 m puomilla varustetuilla tornipumpuilla.

Tilaukset joustavasti, lähes 24/7 päivystyksellä.

Back To Top