skip to Main Content

Betonista valmistettu lattia on niin iskun kuin katseen kestävä

Betonipumppaamo Laatikainen toteuttaa monipuolisesti betonilattian valuja sisä- ja ulkotiloissa. Miellyttävän tuntuinen betonilattia on kestävyytensä lisäksi ajaton ja näyttävä ratkaisu moniin eri kohteisiin.

Betonipumppaamo Laatikainen tarjoaa laadukkaat lattiaratkaisut erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin, vaatimustasosta riippumatta. Toteutamme ammattitaidolla yleisimmät betonilattiavalut sekä vaativat rakennevalut.

Suoritamme huolellisesti lattiavaluja eri kohteisiin kuten asuinrakennuksiin, toimistotiloihin, oppilaitoksiin ja teollisuuden sekä tuotannon tiloihin. Toteutamme esimerkiksi:

  • maanvaraiset lattiat
  • holvien valut
  • sirote- ja kiillotelattiat
  • designlattiat
  • pintalattiat

Betonilattioiden asiantuntija vuosien kokemuksella

Betonista valmistetun lattian valussa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen jo suunnitteluvaiheessa. Betonilattioiden käyttökohteen ja lattiatyyppien lisäksi on huomioitava betonin laatu, raudoitukset, valujen paksuudet sekä lattiavalujen viimeistelyt. Kokemuksella suunnittelemme yksilöidyt ja toimivat ratkaisut, asiakkaitamme kuunnellen.

Teemme lisäksi korjaustöitä kovaa rasitusta kokeneelle betonille. Tilauksesta toteutamme paikkaustöitä ja hiontatöitä joustavasti ympäri Suomea.

Betonipumppaamo Laatikaisen lattiavaluhenkilöstö koostuu alansa ammattilaisista. Osaamisen ja järeän kalustomme ansiosta lattiavalut toteutetaan aina sovitusti ja aikataulussa.

Työskentelemme lähes 24/7 päivystyksellä. Betonipumppaamo Laatikaiselta saat lattiavalujen ammattilaiset apuusi nopealla aikataululla – asuitpa sitten lähellä tai kaukana.

Betonilattioiden hionta

BPL hoitaa myös ammattitaidolla betonilattiavalujen jälkeiset työt. Betonilattioiden kuivuessa lattian pintaan muodostuu niin kutsuttua ”betoniliimaa”, joka hiotaan koneellisesti pois. Betonilattioiden hionnalla varmistetaan lisäksi toivotun pintakäsittelyn tarttuminen betoniin. Samalla nopeutetaan betonin kuivumista.

Hiomalla betonipinta useampaan kertaan saadaan paremmin esiin betonin rakennetta. Betonilattioiden hionnan syvyys suunnitellaan aina lattian käyttötarkoituksen mukaisesti.

Betonilattia voidaan jättää joko mataksi tai se voidaan kiillottaa. Hiottu ja kiillotettu betonilattia on varsin näyttävä ja käytännöllinen ratkaisu. Lattia on erittäin kestävä ja edullinen toteuttaa. Betonipumppaus Laatikaisella on vuosien kokemus betonilattioiden valutöistä, alkaen esivalmisteluista aina loppukiillotukseen asti.  Lue lisää esivalmisteluista

Back To Top