Betonipumppaus Laatikainen

Betonipumppaus Laatikainen on saanut alkunsa vuonna vuonna 1997, suuren lamanjälkeisen ajan jälkeen elpymässä olevaan Suomeen.
Aluksi oli vain tie, pumppuauto ja Seppo.

Yrityksen toiminta alkoi betonin pumppaustöistä. Asiakkaiden toiveista ja tarpeista yritys laajentui myös betoninkuljetukseen. Kattavia palvelut löytyy myös lattiaurakoinnista. Tarjoamme myös betonilattiavaluihin liittyviä esivalmistelutöitä. Kesällä 2017 laajensimme toimintaamme sauma-ja tornipumppaukseen.

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan kaikenkokoiset betonivalut. Samasta tilausnumerosta saat betonin, kuljetuksen, pumppauksen ja ammattitaitoiset valumiehet. Vaihtoehtoisesti mitä tahansa näistä palveluista myydään myös yhdessä ja erikseen

Yritys työllistää lähes 40 henkilöä. Toimitilamme ovat aina sijainneet rakennusmarkkinoita ajatellen keskeisellä paikalla, Karhunkorven teollisuusalueella Nurmijärvellä.

Tulevaisuudessa aiomme olla mukana kehityksessä ja vastata huutoon kehittämällä toimintaamme palvelemaan asiakkaiden tarpeita entistäkin paremmin. Mikään ei estä toimimasta vielä laajemmallakin sektorilla tulevaisuudessa.

Kalustomme koostuu pienehköstä kouruautosta aina Suomen suurimpaan, 62-metriseen betonipumppuautoon asti.

Yritys kuuluu LUOTETTAVA KUMPPANI -järjestelmän piiriin, jonka piirissä olevien yritysten taustat ovat tilaajavastuulain edellyttämässä kunnossa. Lisätietoja osoitteessa Tilaajavastuu.fi.

Lisäksi olemme oikeutettuja Suomen Asiakastiedon myöntämään Suomen Vahvimmat 2016 -sertifikaatin käyttöön.