Otsotie 2, 01900 NURMIJÄRVI 
Puh. 0400 581 244
info@betonipumppaus.fi

Yritys

Betonipumppaus Laatikainen on saanut alkunsa vuonna vuonna 1997, suuren lamanjälkeisen ajan jälkeen elpymässä olevaan Suomeen. Aluksi oli vain tie, pumppuauto ja Seppo.

Yrityksen toiminta alkoi betonin pumppaustöistä. Asiakkaiden toiveista ja tarpeista yritys laajentui myös betoninkuljetukseen. Kattavia palvelut löytyy myös lattiaurakoinnista. Tarjoamme myös betonilattiavaluihin liittyviä esivalmistelutöitä. Kesällä 2017 laajensimme toimintaamme sauma-ja tornipumppaukseen.

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan kaikenkokoiset betonivalut. Samasta tilausnumerosta saat betonin, kuljetuksen, pumppauksen ja ammattitaitoiset valumiehet. Vaihtoehtoisesti mitä tahansa näistä palveluista myydään myös yhdessä ja erikseen

Yritys työllistää lähes 40 henkilöä. Toimitilamme ovat aina sijainneet rakennusmarkkinoita ajatellen keskeisellä paikalla, Karhunkorven teollisuusalueella Nurmijärvellä.

Tulevaisuudessa aiomme olla mukana kehityksessä ja vastata huutoon kehittämällä toimintaamme palvelemaan asiakkaiden tarpeita entistäkin paremmin. Mikään ei estä toimimasta vielä laajemmallakin sektorilla tulevaisuudessa.

Kalustomme koostuu pienehköstä kouruautosta aina Suomen suurimpaan, 62-metriseen betonipumppuautoon asti. 

Yritys kuuluu LUOTETTAVA KUMPPANI -järjestelmän piiriin, jonka piirissä olevien yritysten taustat ovat tilaajavastuulain edellyttämässä kunnossa. Lisätietoja osoitteessa Tilaajavastuu.fi.

Lisäksi olemme oikeutettuja Suomen Asiakastiedon myöntämään Suomen Vahvimmat 2016 -sertifikaatin käyttöön. 

LASKUTUSOSOITTEEMME 

OSTOLASKUT:

Vastaanotamme esisijaisesti verkkolaskuja. 

Verkkolaskuosoitteemme on 003711026265
Verkkolaskuoperaattorimme on OpusCapita Group Oy

Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874
 
 
Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:
Betonipumppaus Laatikainen Oy
PL 96551
00021 Laskutus
 
Huomioithan, että tähän PL- laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja ja itse laskussa on myös oltava oikea osoite. Lisäksi laskuissa tulee olla selkeästi merkittynä tilaajan nimi tai merkintä kalustosta, mitä lasku koskee.

MYYNTILASKUT:
 
Myyntilaskut lähetämme myös pääsääntöisesti sähköisesti verkkolaskuna - aina kun se vain on mahdollista. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä, jos haluat laskusi perinteisen paperilaskun sijaan sähköisesti.

KÄYNTIOSOITE, LÄHETYSTEN VASTAANOTTO JA MARKKINOINTIMATERIAALI:

Markkinointi yms. kirjeposti tulee lähettää yrityksen käyntiosoitteeseen Otsotie 2, 01900 Nurmijärvi. 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • Bisnode 2017
  • Luotettava kumppani
  • Suomen Vahvimmat