Betonilattiatasoite

Toimintamme on laajentunut ja erikoisuutemme BETONILATTIATASOITE – on vihdoin saatavilla!

Se on OMA TUOTE joka on kehitetty yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa.

Oleellisesti tuote eroaa muista betonitasoitteista siten, että se on sellaisenaan valmis työstettäväksi. Työmaalla ei siis tarvita vettä tai sekoitteluja. Tuote kuljetetaan työkohteeseen erkoispumppuautolla. Helppoa ja nopeaa!

Betonilattiatasoite kuuluu normaalin valmisbetonin tavoin perhetestauksen piiriin. Tuote on nousemassa huippuetujensa myötä yhä suositummaksi valinnaksi lattiatasoite ratkaisua valittaessa.

Tuotteen käyttö ja soveltuvuus:

Tuote soveltuu 0,5mm-50mm (eli ohuille) betonilattiavaluihin ja betonilaatoille. Se sopii myös erittäin hyvin erilaisille pohjille mm. se on kipsille erittäin hyvä vaihtoehto.

Tuotetta voidaan käyttää niin saneerauskohteisiin kuin uudisrakentamiseen. Eniten tuotetta käytetään mm. omakotitalojen yläkerroissa ja kerrostalojen käytävissä sekä asuinhuoneissa. Tuote soveltuu lähes kaikille pinnoille (suoraan mm. ontelonkin päälle) jossa valupaksuus pitää jäädä alle 50mm.

Edut:
  • Oma laadukas ja testattu tuote
  • Tuote on valmis sellaisenaan kuljetettavaksi erikoispumppuautolla (ei tarvita työmaakohteessa vettä, sekoitteluja tms)
  • Tasaa itse itsensä koostumuksensa ansiosta
  • Tuote on ohutta ja kevyttä
    erittäin kilpailukykyinen hinta vrt. tavallinen plaano jota on muilla yrityksillä tarjolla
  • Teemme myös esivalmistelutyöt tähän liittyen
Kysy rohkeasti lisää!